Zásady ochrany osobních údajů


Podmínky ochrany osobních údajů
⦁    Při zpracování osobních údajů vycházíme z ustanovení § 248 zákona č. 262/2006 Sb., zákoníku práce, v platném znění, a zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, v platném znění a Nařízení EU číslo 2016/679 (GDPR).


Obchodní sdělení
⦁    Pokud jste souhlasili se zasíláním obchodních sdělení, budeme Vám e-mailem zasílat newslettery a případné jiné nabídky.
⦁    Pokud si v budoucnu nebudete přát další obchodní sdělení, můžete se kdykoli z odběru bezplatně odhlásit. Pro odhlášení z odběru obchodních sdělení nás můžete kontaktovat pomocí e-mailu. 


Adresná reklama
⦁    Abychom mohli reklamu účelně přizpůsobit Vašim zájmům, využíváme Vámi sdělené informace a rovněž automaticky generované informace. K těmto informacím patří například informace o proklicích, jaké produkty jste si na našich webových stránkách prohlíželi, informace o Vašem počítači a internetové připojení, údaje získané z operačního systému a platformy, údaje o datu a času návštěvy naší webové stránky a rovněž jaké newslettery jste si otevřeli.
⦁    S veškerými informacemi, které v souvislosti s adresnou reklamou o Vás získáme, nakládáme zásadně v pseudonymizované podobě, abychom omezili rizika související se zpracováním Vašich osobních údajů.


Kontaktujte nás
⦁    V případě jakýchkoli dotazů, komentářů a žádostí ohledně těchto Zásad nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím e-mailové adresy immunity.bar@email.cz.
⦁    Totéž platí, pokud máte zájem o přístup k informacím, které jsme o Vás prostřednictvím těchto webových stránek získali, nebo pokud si přejete tyto informace opravit, zablokovat či vymazat.


Kontakt:
IMMUNITY BAR
www.immunitybar.net
Vladivostocká 1460/10b, Praha 10 
Tel.: +420 605 772 633
E-mail: immunity.bar@email.cz